LES NOSTRES MODALITATS

Cerques alguna cosa diferent?

Escape personalitzat

Prova les nostres aventures personalitzades i tematitzades en museus, localitats, i monuments emblemàtics. La cultura i el turisme immersiu són la clau.

Street escape

Us oferim la possibilitat de viure l'experiència d'un Escape però utilitzant com a escenaris els carrers de la vostra ciutat amb pistes i actors distribuïts en ells.

Escape virtual

Transporta't als nostres Escapes sense sortir de casa. Només necessites un ordinador amb una connexió wifi. Nosaltres posem la tecnologia per a una experiència immersiva

Vols una experiència personalitzada?

Escapa en temps de dinosaures

Han aparegut noves restes a unes excavacions a Morella, però ha desaparegut informació molt important del despatx de l'arqueòloga Andrea i necessita la teva ajuda per recuperar-la. Hi ha en joc un nou descobriment!

Coneix el museu Temps de Dinosaures de Morella d'una manera diferent.

¿Te atreves con el reto? Reserva o infórmate al 607 626 505

Robatori al macvac

Ha desaparegut una obra al Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni i la directora necessita la teva ajuda urgentment. Navega pel museu i descobreix el misteri. Seràs capaç de resoldre'l?

Només has de clicar a l'enllaç i gaudir-ne.

A per l'herència

El senyor Garcia va ser un apassionat de l'arquitectura modernista del segle XIX a Castelló i ha mort recentment. En un intent d'alliçonar els fills, l'herència ha amagat en una caixa forta al final d'un recorregut pels edificis més emblemàtics d'aquest segle.

Més de 800 persones han pogut recórrer els carrers del centre de Castelló per buscar aquesta herència. Què forma part del joc i què no? Qui actua i qui no? Per poder arribar al final i resoldre l'enigma, cal fer ús de la lògica, la cooperació i treballar en equip. Submergeix-te en la història, recorre els carrers de la teva ciutat i descobreix-la com mai abans l'havies vist.

Informa't de noves cites a través de les nostres xarxes socials.