Endinsa't al nostre laboratori

ESCAPE ROOM
A CASTELLÓ

Pensa-ho bé, encara ets a temps

SOBRE NOSOTROS

Challengers: La teva aventura de misteri i emoció t'espera

Benvinguts a Challengers, el vostre destí per a l'emoció i l'aventura. Al nostre escape room a Castelló, us submergireu en desafiants enigmes i misteris que posaran a prova les vostres habilitats i treball en equip. Teniu el que cal per escapar a temps?

Desafío mental

Experiència única de resolució d'enigmes que estimulen la teva ment

Experiència immersiva

La ambientació i la història et submergeixen completament en l'experiència

ELS NOSTRES EXPERIMENTS

Us atreviu amb els experiments?

10% de descuento los jueves. Nuevo día del escapista

TESTIMONIS

Què opinen de nosaltres?

Hector RodriguezHector Rodriguez
10:10 28 Oct 23
Una atención magnífica y súper entretenido, muy recomendable 🙌🏽
zile89zile89
11:06 25 Oct 23
Fuimos el otro día y nos lo pasamos genial. El chico muy amable, lo recomiendo.
Ma I jo (cranquet014)Ma I jo (cranquet014)
20:46 22 Oct 23
Gran aventura en las Termas de Benicassim. Sala llena de sorpresas, bien ambientada y con una buena gamemáster.¡Recomiendo la sala!Volveremos cuando abran la nueva sala.
Istar QuilezIstar Quilez
07:51 08 Oct 23
Ayer me llevaron mis amigos por mi despedida y lo pasamos genial descifrando el caso de las termas de BenicasimMuy entretenido, muy bien ambientado y preparado todo.Lo recomiendo muchísimo.
Laura SntrLaura Sntr
20:01 27 Aug 23
Muy buena experiencia, hicimos el nivel avanzado y no conseguimos salir pero esta todo muy bien ambientado y te rompes mucho la cabeza para sacar los acertijos, asi que hemos pasado un rato estupendo. Super recomendable!
Reseñas De GoogleReseñas De Google
21:19 26 Aug 23
Hoy hemos ido un grupo de 8 personas a este escape room a la sala de Termalismo de Benicassim. He de reconocer que para disfrutar al máximo de esta experiencia necesitas ir con un grupo de personas no muy grande con el que tengas gran confianza y amistad. Son unas salas con una ambientación muy lograda que con los efectos de sonido ayudan a crear tensión en los jugadores. Aunque en momentos no la sientas hay sucesos que ayudan a crearla, aunque no lo llegamos a completar y necesitamos gran cantidad de pistas la experiencia ha sido inolvidable. Totalmente recomendado si buscas algún susto y un buen rato con amigos.
David “Loner”David “Loner”
22:02 05 Aug 23
Muy divertido y muy trabajado. Hicimos el de astucia nivel medio y aunque no lo superamos disfruté mucho. Buena ambientación y buena historia además de retos variados. La Máster muy amable y simpática y todo bien explicado. Algo a mejorar la calidad de los audios ya que a veces cuestan entender pero le doy 5 estrellas. Muy recomendable. Ganas de volver.
js_loader

CONTACTE

Teniu algun dubte?

  FAQS

  Preguntes freqüents

  Volem mesurar la vostra capacitat mental en estats extrems d'estrès. Per això, us submergim en una experiència hiperrealista en la qual haureu d'enfrontar-vos a una sèrie de proves i endevinalles durant un temps limitat. Durant tot el procés, estareu monitoritzats per estudiar el vostre comportament a través de les vostres decisions i les del vostre grup.

  Les nostres sales reprodueixen fidelment els escenaris en què té lloc l'acció, amb la finalitat de fer que la vostra experiència sigui completa i real. Us portarem a l'extrem de les vostres capacitats, però no us preocupeu, el nostre laboratori compta amb personal qualificat per atendre-us en cas que l'experiència us desbordi.

  No és gaire aconsellable, ja que els nostres experiments treballen amb estats d'ànim extrems. Per això, és millor que tinguen almenys 13 anys i sempre vagin acompanyats d'un adult/a.

  Dependrà del tipus d'experiment, però el temps fluctua entre una hora i una hora i mitja, i per descomptat, de la vostra capacitat intel·lectual.

  Depèn també del tipus de experiment, però varia entre dues i vuit persones.

  Per descomptat, només hauràs de notificar-ho a l'hora de fer la reserva indicant els noms de les persones a qui vulguis convidar. Així mateix, podreu indicar qualsevol altra informació o observació que considereu important.

  Per cancel·lar una reserva cal avisar com mínim 24 hores abans, passat aquest temps no es realitzarà cap devolució de cap import. Davant qualsevol tipus d'actitud poc lícita o ètica, l'empresa es reserva el dret de cancel·lar la reserva. Qualsevol retard en l'horari per part del client serà descomptat del temps de la sala, en cap cas s'ampliarà l'horari. Qualsevol persona que mostri una actitud violenta o presenti signes d'estar sota els efectes de l'alcohol o d'algun altra substància, serà desallotjat del local.